Apartmani Bramado - Rakovica

Location pinApartmani Bramado - RakovicaSelište Drežničko 5, 47246 Selište Drežničko

PLATI REZERVACIJU

Apartmani Bramado - Rakovica

Ovaj se objekt nalazi na 5 minuta hoda od plaže. Apartmani Bramado smješteni su u mirnom okružju, samo 300 metara od mjesta Drežnika i 400 metara od plaže na Korani. Na raspolaganju su besplatno privatno parkiralište i besplatni bežični pristup internetu. Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je 5 km.

Sve smještajne jedinice imaju prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Vlastita kupaonica uključuje tuš.

Trgovina prehrambenih proizvoda, bar i restoran nalaze se na svega 300 metara od objekta. Usluga jahanja dostupna je na 5 km, a splavarenje na Uni i Korani na 15 km od apartmana. Biciklističke staze, koje se protežu 10 km kroz prirodu, nalaze se pokraj objekta.

Grad Slunj i slapovi Rastoke udaljeni su 20 km. Autobusna postaja smještena je 300 metara od objekta, a Međunarodna zračna luka Zadar nalazi se na 120 km. Usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

Ovo je omiljeni dio odredišta 'Selište Drežničko' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u Selištu Drežničkom! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Bramado -

Apartmani Bramado

  • Kontakt osoba: Mladen Brodić
  • Adresa: Selište Drežničko 5, 47246 Selište Drežničko
  • Tel: +385 91 373 7887
  • E-mail: appbramado@yahoo.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.